Najnovšie recenzie zo sekcie Prípravky na starostlivosť o nohy
Tento produkt som ešte nevyskúšala, ale objednala som aj načúvací prístroj Beurer HA50, na ktorý ste mi neposlali ponuku na hodnotenie a ten je úplne nevhodný pre staršiu osobu - má veľmi krátky a labilný káblik a rovnako veľmi maličké ovládače, takže staršia osoba s problematickou jemnou motorikou má veľký problém si ho správne nasadiť a už vôbec to nedokáže ovládať... A tým pádom je ťažké pre mňa posúdiť, či jej tento načúvací prístroj vôbec dokáže nejako pomôcť ...
- Likviduje bradavice bez bolesti.
Proti chirurgickému zákroku je perfektní.
Rýchle zahojenie po ranách, štípancoch a po opaľovaní.
Slaviton odporúčam doslova na všetko, od hlavy až po päty. Je to tak všestranný fytogél, že jednoducho v domácej lekárničke nesmie chýbať. Rôzne bolesti, nepríjemné stavy brucha, horúčky, popáleniny... vo všetkom pomôže božský Slaviton bez vedľajších účinkov, aké majú lieky, ktoré užívate vnútorne.
- Výborný , ľahko roztierateľný gél, pomáha takmer okamžite.
Aj keď neodporúčajú na tvár, použila som 1.krát na čelo. Pálilo, mám teraz hnedé (popálené) miesto, ale určite do týždňa bude OK.
Je trocha drahy, ale dobry
- Používam ho už roky má fantatsticke účinky na pokožku na chodidla h dom s ním. Elfi spokojna a samozrejme vždy výborná cena
zatial kratke pouzitie
- Odporúčam klientom. Pracujem ako pedikerka a tento produkt vrelo odporúčam na potive nohy so sklonom k dermatomykoze. Určite treba používať hlavne do pracovnej obuvi
- Skoro nezohnateľný produkt !
- Kvalitný krém, ktorý hneď pomáha proti bolestiam.
- Veľmi praktické balenie
- Nič
- Úžasná sila produktu. Doslova zázrak, hneď ako som natrela bolo cítiť úľavu nôh a opuchov .
- Kvalitný, som spokojná
Nemala som ho prvýkrát, tak poznám jeho kvalitu, som spokojná
- Spokojná
- Pomáha pri bolesti únave
Veľmi osviežujúci na nohy a účinný proti poteniu.
Vyborny,ucinny krem
má liečivé účinky
Zobrazujem 181 - 200 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...8 9 [ 10 ] 11 12...25 Ďalšie »